CPS | Services

Door de jaren heen heb ik, met mijn uitgebreide vaardigheden en diepgaande expertise als privéchauffeur, een uitgebreid assortiment aan kernservices ontwikkeld die aangepast zijn aan de diverse behoeften van mijn cliënten. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke dienst die niet direct binnen mijn standaard aanbod valt, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Ik sta altijd open voor een dialoog om te verkennen op welke manieren ik u optimaal van dienst kan zijn met mijn professionele chauffeursdiensten.

Airport transfers

v.a. € 135

Wij bieden betrouwbaar luchthavenvervoer van en naar alle belangrijke luchthavens in en rond België. Onze professionele service garandeert een comfortabele en efficiënte reiservaring.

Brussels Airport, Charleroi Airport, Charles de Gaulle Airport, Schiphol Airport, Antwerp Airport, and Wevelgem Airport, …

Private driver by the hour

v.a. € 65

Reserveer CPS per uur naar wens, ongeacht of uw bestemming al vaststaat. Geniet van de hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit die CPS te bieden heeft.

Car cleaning

v.a. € 40

Bent u te druk om uw auto zelf te reinigen? Bij CPS begrijpen we dat volkomen. Vertel ons gewoon uw voorkeuren: een handmatige wasbeurt, een automatische carwash of misschien een grondige reiniging van zowel het exterieur als het interieur. Wij zorgen voor uw voertuig met de uiterste precisie en aandacht.

Driver service

Quote

Heeft u een voorkeur voor het comfort van uw eigen voertuig als vervoermiddel? Bij CPS bieden we een chauffeursdienst waarbij u in de luxe van uw eigen auto gereden wordt, zodat u ontspannen van uw reis kunt genieten.

Car transport

Quote

Als u tijdens uw vakantie uw eigen auto wilt gebruiken zonder de lange reis te hoeven maken, bieden wij de perfecte oplossing: we zorgen ervoor dat uw auto veilig en wel op de bestemming aankomt.

Conciërge service

Quote

Wilt u genieten van een zorgeloos allround pakket voor uw zakenreis of vakantie? Laat ons uw zorgen wegnemen volgens uw wensen.

Wij organiseren uw complete reis van deur tot deur. Uw vervoer, zowel lokaal als internationaal, evenals uw vluchten en hotelovernachtingen, worden door ons geregeld.

Contacteer CPS | Cordier Personal Solutions

Neem gerust contact op voor een offerte op maat. Stuur ons een e-mail met wat u nodig heeft, dan maken we een speciale offerte voor u.