Het onderscheid tussen een taxi en onze chauffeurservice:

Niet iedereen is bekend met een chauffeurservice. In landen zoals de Verenigde Staten en Azië bestaat een duidelijk onderscheid tussen een taxi en een chauffeurservice. Andere benamingen voor een chauffeurservice zijn limousineservice, blackcarservice of privatecarservice.

U kent de chauffeur en de chauffeur kent u!

In tegenstelling tot een taxi streven wij ernaar om gasten zoveel mogelijk door dezelfde chauffeurs te laten rijden. Hierdoor kent u de chauffeur en de chauffeur kent u. Dankzij deze aanpak is de chauffeur volledig op de hoogte van uw persoonlijke voorkeuren, waardoor de service als veilig en vertrouwd ervaren moet worden.

Comfort en rust.

Chauffeurservices maken over het algemeen gebruik van zwarte geblindeerde voertuigen, waarbij de keuze valt op onopvallende luxe. Wij kiezen bijvoorbeeld consequent voor de nieuwste modellen van Mercedes en het hoogste comfortniveau dat Mercedes-Benz te bieden heeft. Tijdens de rit zijn standaard voorzieningen aanwezig zoals mineraalwater en diverse oplaadmogelijkheden voor uw laptop of telefoon.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Het verschil tussen een taxi en een limousineservice is ook te merken in de voorbereiding van een rit. Al onze chauffeurs controleren voor vertrek de geplande route op bijzonderheden en hebben altijd een alternatieve route paraat. Op deze wijze proberen we elke vorm van vertraging te voorkomen.

Gemak en veiligheid.

Bij een taxi wordt de meter gestart zodra de gast instapt. Bij een chauffeurservice hoeft de passagier zich geen zorgen te maken over de onmiddellijke betaling van de dienst; dit gebeurt bijna altijd op factuurbasis. Zo wordt voorkomen dat gasten na de rit direct moeten betalen, wat als ongemakkelijk kan worden ervaren. Mocht een gast om wat voor reden dan ook iets in de auto vergeten of verliezen, dan kan er altijd direct contact worden opgenomen met ons kantoor. Over het algemeen kunnen wij verloren voorwerpen snel terugvinden.

Last but not least: discretie.

In tegenstelling tot een straattaxichauffeur hebben al onze chauffeurs een uitgebreide geheimhoudingsverklaring ondertekend. Hierdoor blijven discrete gesprekken, locaties en situaties altijd vertrouwelijk.